Frida Göland

Professionell bakgrund

Tog examen från Lunds universitet sommaren 2016. Jobbade som sjukgymnast på ortopeden en kortare period för att sedan fortsätta min karriär inom primärvården. Jobbade där i några månader men insåg att jag ville ha fler sjukgymnastkollegor omkring mig och jobba mer med träning som behandling. Jag fick ett graviditetsvikariat på Ystad rehab center med start januari 2017. 

Kurser

OMT steg 1

Mc Kenzie A

Dry- needling

Kinesiotejp steg 1

Dipl. Massör

The shoulder: By Adam Meakins 

Medicinsk träningsterapi för nacke, skuldra och övre extremitet

Personligt

Jag har alltid älskat att jobba med människor och träning har alltid legat mig varmt om hjärtat. Att hjälpa andra till en smärtfri och aktiv livstid med hjälp av rörelser är det jag brinner för. Att läsa till sjukgymnast blev då en självklarhet. Det är ett brett yrke med många möjligheter och inriktningar. Jag diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar personer med skador och sjukdomar.

Jag skulle själv beskriva mig som en glad, envis och energisk tjej. Jag bor för tillfället i Lund tillsammans med min sambo. Ursprungligen är jag från Ystad. Som ung var jag aktiv inom gymnastik och fotboll. Tränade gymnastik i klubben GK Splitt och fotboll i Sövestad IF. Idag tränar jag på gym och springer ibland.

På fritiden spenderar jag mycket tid med familj och vänner. Gillar att vara aktiv i köket inom matlagning och bakning. Att resa är en viktig del i mitt liv, att få uppleva och se nya platser. Solsemester som skidsemester spelar ingen roll, gärna båda om jag får välja. 

Snart på gång

  • 1 februari - KT2
  • 27-28 februari - Axelkurs
  • 21 mars - Formthotics
  • 10-11 maj - KT1